Autor:

Vánoční terina

Střední
Ingredience
Treska
necelé
1 kg
Smetana ke šlehání 300 ml
Bílek 4 ks
Vařená vejce 4 ks
Anglická slanina 150 g
Mrkev 1 ks
Sterilovaný hrášek
malá
1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Bazalka  
Olivový olej 3 lžíce
Citronová šťáva  
Česnek 2 stroužek
Červená paprika 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí maso uvaříme do měkka. Vývar si dáme stranou. Maso rozmixujeme do hladka, přidáme sůl, pepř, bazalku, česnek, citronovou kůru, olivový olej, smetanu a promícháme. Lehce vmícháme sníh z bílků. Formu na biskupský chlebíček silně vymažeme máslem a nalijeme polovinu této směsi. Na ni naklademe uvařená vejce zabalená do slaniny, strouhanou mrkev a sterilovaný hrášek.

Druhou polovinu směsi obarvíme paprikou a nalijeme na vejce. Celou formu zabalíme do alobalu dáme do pekáčku z vodou a pečeme velmi mírně asi 1 hodinu. Necháme důkladně vychladit a poté podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Vánoční terina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web