Autor:

Vánoční štrůdl

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Cukr 1 lžíce
Rozinky 1 hrnek
Skořice 1 lžička
Strouhanka 1/4 hrnek
Mandle
nasekané
50 g
Ovoce
sušené
200 g
Hnědý rum
nebo voda
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče, Zákusky

Sušené ovoce a rozinky zalejeme vařící vodou nebo rumem. Necháme aspoň hodinu stát. (S vodou je to rychlejší, s rumem můžeme nechat přes noc). Vodu scedíme, přidáme zbytek přísad a smícháme. Na střed plátu lístového těsta dáme směs a srolujeme jako normální závin. Pečeme asi 30 minut na 200 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Vánoční štrůdl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web