Autor:

Vánoční štrůdl

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Cukr 1 lžíce
Rozinky 1 hrnek
Skořice 1 lžička
Strouhanka 1/4 hrnek
Mandle
nasekané
50 g
Ovoce
sušené
200 g
Hnědý rum
nebo voda
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče, Zákusky

Sušené ovoce a rozinky zalejeme vařící vodou nebo rumem. Necháme aspoň hodinu stát. (S vodou je to rychlejší, s rumem můžeme nechat přes noc). Vodu scedíme, přidáme zbytek přísad a smícháme. Na střed plátu lístového těsta dáme směs a srolujeme jako normální závin. Pečeme asi 30 minut na 200 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Bazalkové tiramisu Dokonalé snoubenky: Jahody & rebarbora Články z

Komentáře k receptu: Vánoční štrůdl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web