Autor:

Vánoční štrůdl

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Cukr 1 lžíce
Rozinky 1 hrnek
Skořice 1 lžička
Strouhanka 1/4 hrnek
Mandle
nasekané
50 g
Ovoce
sušené
200 g
Hnědý rum
nebo voda
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče, Zákusky

Sušené ovoce a rozinky zalejeme vařící vodou nebo rumem. Necháme aspoň hodinu stát. (S vodou je to rychlejší, s rumem můžeme nechat přes noc). Vodu scedíme, přidáme zbytek přísad a smícháme. Na střed plátu lístového těsta dáme směs a srolujeme jako normální závin. Pečeme asi 30 minut na 200 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Vánoční štrůdl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web