Autor:

Vánoční kapr rožmberský

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Kapří filety 0,8 g
Sušené houby 50 g
Anglická slanina 150 g
Mletá sladká paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Sušené houby namočíme asi půl hodiny do vody, poté krátce podusíme přidáme plátek másla a orestujeme doměka.Pekáč vyložíme plátky slaniny, na ně položíme omytý kapří filet, který potřeme rozetřeným česnekem se solí, ochutíme paprikou a špetkou pepře.

Poklademe většími plátky podušených hub, na drobno pokrájené slaniny a vrsvou na kolečka nakrájené cibule. Na ni položíme kupičky z houbové drti. Pečeme v troubě cca 160 C asi 25 minut (do mírného zhnědnutí cibule). Rozporcujume a podáváme zalité rozpuštěným máslem. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory (stejně dobře chutná i s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Vánoční kapr rožmberský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web