Autor:

Vánoční kapr rožmberský

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Kapří filety 0,8 g
Sušené houby 50 g
Anglická slanina 150 g
Mletá sladká paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Sušené houby namočíme asi půl hodiny do vody, poté krátce podusíme přidáme plátek másla a orestujeme doměka.Pekáč vyložíme plátky slaniny, na ně položíme omytý kapří filet, který potřeme rozetřeným česnekem se solí, ochutíme paprikou a špetkou pepře.

Poklademe většími plátky podušených hub, na drobno pokrájené slaniny a vrsvou na kolečka nakrájené cibule. Na ni položíme kupičky z houbové drti. Pečeme v troubě cca 160 C asi 25 minut (do mírného zhnědnutí cibule). Rozporcujume a podáváme zalité rozpuštěným máslem. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory (stejně dobře chutná i s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vánoční kapr rožmberský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web