Autor:

Vanilkové bramboráčky z cukety

Snadné
Ingredience
Cuketa
větší
1 ks
Sůl 1 lžička
Vejce 1 ks
Hladká mouka  
Mléko  
Vanilkový cukr 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Ze zeleniny

Cuketu oloupeme a nahrubo postrouháme.
Posypeme solí a necháme odstát půl hodiny.
Pak rukou vymačkáme všechnu uvolněnou štávu.
Do cukety vmícháme vajíčko, hladkou mouku a mléko tak, aby vzniklo těstíčko asi jako na lívanečky. Nakonec přidáme vanilkový cukr.
V lívanečníku pomalu smažíme na oleji po obou stranách.
Bramboráčky jsou zvláštně sladko slané, ale chuťově úžasné, lze je jíst jak samostatně, tak jsou skvělé třeba k dušenému kuřeti.
Vím, že recept vypadá podivně. Ale loni mi byl připraven bytnou v Chorvatsku a byl úžasný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dětská párty Zapojte děti do přípravy dětské párty! Články z

Komentáře k receptu: Vanilkové bramboráčky z cukety

Komentáře

  1. Lidka Kábrtová   12.07.2006 | 22:30 | reagovat |

    Je to sladkoslané...zvláštní, ale dobré. My to jedli ke grilovanému masu a bylo to báječné...a k tomu dobré víno:-)

  2. Aninka   12.07.2006 | 20:23 | reagovat |

    Zajímavý,má to být do sladka,když je tam ten vanilkový cukr??? Aby když to zkazím,žral aspon pes.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web