Vamberecký řízek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová kýta
    • 120
      g jemné párky
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 60
      g strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z kýty ukrojíme 4 plátky, mírně je naklepeme, osolíme a do středu položíme plátek sýra, cibule a párku. Plátek přeložíme, přitiskneme (můžeme spojit párátkem - po usmažení ho vyndáme) obalíme v trojobalu a osmažíme dozlatova.
2
Podáváme s brambory nebo s hranolkami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.