Autor:

Vamberecký řízek

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 400 g
Jemné párky 120 g
Eidam sýr 4 plátek
Cibule
středně velká
1 ks
Sůl 1 špetka
Hladká mouka 1 lžička
Vejce 1 ks
Mléko 2 lžíce
Strouhanka 60 g
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z kýty ukrojíme 4 plátky, mírně je naklepeme, osolíme a do středu položíme plátek sýra, cibule a párku. Plátek přeložíme, přitiskneme (můžeme spojit párátkem - po usmažení ho vyndáme) obalíme v trojobalu a osmažíme dozlatova.

Podáváme s brambory nebo s hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vamberecký řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web