Valašské kousky

Střední
Ingredience
Vepřová kýta
Nebo kuřecí nebo slepičí maso
600 g
Čerstvé houby
Nebo žampiony
200 g
Zakysaná smetana 2 dl
Máslo  
Hladká mouka  
Kopr  
Ocet  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, dáme do pekáčku, ve kterém jsme rozehřáli tuk a dáme dusit do trouby. Podušené maso vyjmeme a přendáme na pánvičku. Do výpeku vmícháme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme trochou vody a dobře provaříme, přecedíme ji na dušené maso, přidáme zakysanou smetanu a nakrájené, na másle podušené houby se sekaným koprem. Dochutíme octem, osolíme a necháme přejít varem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Valašské kousky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web