Valašské kousky

Střední
Ingredience
Vepřová kýta
Nebo kuřecí nebo slepičí maso
600 g
Čerstvé houby
Nebo žampiony
200 g
Zakysaná smetana 2 dl
Máslo  
Hladká mouka  
Kopr  
Ocet  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, dáme do pekáčku, ve kterém jsme rozehřáli tuk a dáme dusit do trouby. Podušené maso vyjmeme a přendáme na pánvičku. Do výpeku vmícháme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme trochou vody a dobře provaříme, přecedíme ji na dušené maso, přidáme zakysanou smetanu a nakrájené, na másle podušené houby se sekaným koprem. Dochutíme octem, osolíme a necháme přejít varem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Valašské kousky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web