Autor:

Vajíčková pomazánka z lučiny

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vejce 8 ks
Zakysaná smetana 1 balení
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Červená paprika 1 špetka
Lučina
přírodní (kostka) + šlehaná se šalotkou (vanička)
2 balení
Vajíčková pomazánka z lučiny

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo a dáme vychladnout. Pak je buď nakrájíme na malé kousky, anebo můžeme použít protlačovací sítko na brambory. Přidáme lučinu a smetanu, promícháme, dochutíme solí, pepřem a červenou paprikou (té jen trochu, aby byla barva).

Mažeme na chlebíčkovou veku, můžeme dozdobit okurkou a čerstvou paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Vajíčková pomazánka z lučiny

Komentáře

  1. ČernáLuna   27.07.2014 | 9:55 | reagovat |

    Pomazánka je skvělá!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web