Autor:

Vajíčková pomazánka z lučiny

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vejce 8 ks
Zakysaná smetana 1 balení
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Červená paprika 1 špetka
Lučina
přírodní (kostka) + šlehaná se šalotkou (vanička)
2 balení
Vajíčková pomazánka z lučiny

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo a dáme vychladnout. Pak je buď nakrájíme na malé kousky, anebo můžeme použít protlačovací sítko na brambory. Přidáme lučinu a smetanu, promícháme, dochutíme solí, pepřem a červenou paprikou (té jen trochu, aby byla barva).

Mažeme na chlebíčkovou veku, můžeme dozdobit okurkou a čerstvou paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Vajíčková pomazánka z lučiny

Komentáře

  1. ČernáLuna   27.07.2014 | 9:55 | reagovat | závadný

    Pomazánka je skvělá!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web