Autor:

Vajíčková pomazánka III.

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Hořčice plnotučná 2 ks
Majonéza  
Pepř mletý  
Sůl  
Mletá paprika  
Pažitka  
Vajíčková pomazánka III.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Uvaříme vejce na tvrdo, oloupeme je, rozpůlíme a vyjmeme žloutky do mísy. Přidáme hořčici, majonézu, mletou papriku, nakrájenou najemno pažitku, opeříme, osolíme a vše promícháme.
Touto směsí plníme půlky bílků. Bílky můžeme také nakrájet na kostičky do směsi a namazat na chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Vajíčková pomazánka III.

Komentáře

  1. ČernáLuna   31.07.2016 | 14:21 | reagovat | závadný

    Prosím o opravu ingrediencí - změnit 2 ks hořčice na (nejspíš) 2 lžičky.

    Pomazánka je dobrá, doporučuji!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web