Autor:

Vajíčková polévka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Slanina  
Krupice  
Vejce 1 ks
Voda  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V polévkovém hrnku rozpečeme kousek slaniny nakrájené na kostičky - zpočátku mírně, aby se vypeklo co nejvíce tuku. Na tomto tuku potom osmahneme asi 2 lžíce krupice, na to vyklepneme vajíčko a necháme srazit. Zalejeme vodou, provaříme. Na talíři doplníme nakrájenou pažitkou. Je to rychlá - a pokud k tomu přikusujeme i chléb - sytá večeře pro zimní dny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Vajíčková polévka

Komentáře

  1. jaroslava oumarová   06.01.2006 | 11:54 | reagovat | závadný

    omlouvám se, to jsem si nevšimla, hledala jsem ji pod tímto názvem a nebyla tam.

  2. Jana Han   06.01.2006 | 1:52 | reagovat | závadný

    toto je jen obmena polevky, ktera tady uz v receptech je.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web