Autor:

Vaječný koňak III.

Střední
Ingredience
Šlehačka 2 ks
Hnědý rum 1/2 l
Salko 2 plechovka
Tatra 2 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Salko vaříme zavřené 2 hodiny a necháme vychladnout. Ušleháme šlehačku, přimícháme Salko, Tatru a rum. Přes jemné síto přecedíme a nalijeme do sklenic.

Může se udělat u hrdla „špunt“ - není na závadu :-))

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Vaječný koňak III.

Komentáře

  1. Anna Č.   13.11.2007 | 8:00 | reagovat | závadný

    Znám podobný recept,jen místo smetany se dává mléko.Tento nápoj nemá moc společného s chutí vaječného koňaku,my mu říkáme karamelový likér.Tedy souhlas s paní Helou.

  2. Olga   12.11.2007 | 20:47 | reagovat | závadný

    Uplne súhlasím s pani Helou a Ivankou.Asi to je myslené ako nápoj , ktorý sa podáva hneď,veď tá šlahačka by sa pokazila,ale tie vajíčka mi tam tiež chýbajú keď to má byť vaječný koňak.

  3. Ivana Přikrylová   12.11.2007 | 18:07 | reagovat | závadný

    Nějak v tom "vaječném" koňaku postrádám vejce

  4. Hela -   12.11.2007 | 16:11 | reagovat | závadný

    Mohl by autor vysvětlit proč se šlehačka šlehá? A proč se Salko vaří, vždyť normálně se tam jen leje a pokud to má pak karamelovou chuť, tak to už není vaječný koňak.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web