vaječná tlačenka II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      sklenice sterilovaný hrášek malá
    • alpská bylinná sůl
    • pepř mletý
    • 200
      g majonéza
    • 1
      sklenice zelenina nakládaná ve sladkokyselém nálevu
    • 25
      g želatina
    • 8
      ks vejce
    • 1
      ks kapie sterilovaná
    • 2
      lžíce ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Želatinu necháme nabobtnat v trošce vody. Mezitím smícháme 3dcl vody s octem, solí a pepřem, zahřejeme na 60°C a želatinu v tomto roztoku za stálého míchání rozpustíme. Vejce uvaříme natvrdo a rozkrájíme na kostky, zeleninu nakrájíme na stejnoměrné kousky. Do vychladlé želatiny vmícháme nakrájenou zeleninu, majonézu a nakonec zlehka vejce. Touto směsí naplníme vypláchnutou formu a necháme dobře ztuhnout.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.