Autor:

vaječná tlačenka II.

Střední
Ingredience
Nakládané okurky 2 ks
Sterilovaný hrášek
malá
1 sklenice
Alpská bylinná sůl  
Pepř mletý  
Majonéza 200 g
Zelenina
nakládaná ve sladkokyselém nálevu
1 sklenice
Želatina 25 g
Vejce 8 ks
Kapie
sterilovaná
1 ks
Ocet 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Želatinu necháme nabobtnat v trošce vody. Mezitím smícháme 3dcl vody s octem, solí a pepřem, zahřejeme na 60°C a želatinu v tomto roztoku za stálého míchání rozpustíme. Vejce uvaříme natvrdo a rozkrájíme na kostky, zeleninu nakrájíme na stejnoměrné kousky. Do vychladlé želatiny vmícháme nakrájenou zeleninu, majonézu a nakonec zlehka vejce. Touto směsí naplníme vypláchnutou formu a necháme dobře ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: vaječná tlačenka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web