Vaječná omeleta s mraženou zeleninkou

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Hladká mouka  
Vejce
2-3
3 ks
Mražená zelenina  
Kečup - jemný  
Hořčice  
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Chilli  
Tymián  
Červená paprika  
Voda  
Plátkový sýr  

Postup přípravy:

Mraženou zeleninu si rozmrazíme v horké vodě. Hladkou mouku smícháme se solí, pepřem, kari, chilli, tymiánem a červenou paprikou (každý podle chuti). Dáme vejce a uděláme těstíčko. Dle potřeby přidáme vodu, ale ne moc, aby těsto nebylo řídké. Do těstíčka přidáme lžíci kečupu a hořčice. Poté přidáme zeleninu. Čím více zeleniny, tím lépe. Těsto má být husté.

Opékáme z obou stran na mírném ohni, aby se omeleta celá prohřála a propekla. Opečenou omeletu dáme na talíř, poklademe plátkovým sýrem a dle chuti polijeme kečupem, nebo dresing z kečupu a tatarky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Vaječná omeleta s mraženou zeleninkou

Komentáře

  1. Jitka Fricová   04.09.2008 | 13:41 | reagovat |

    Výborná rychlovka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web