Vaječná mozaika

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 4
      ks vařená vejce
    • 200
      g měkký salám
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžíce želatina
    • 1
      ks cibule syrová
    • 250
      ml majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Obsah moravanky (kdo nechce ostré, vyndá feferonky) vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z moravanky a stejného množství vody, rozvaříme kostku masoxu a po vychladnutí vmícháme majonézu.
2
Želatinu rozmícháme v trošce studené vody a zalijeme 1,5 dcl vařicí vody. Až želatina vychladne, všechno smícháme dohromady a nalejeme do formy, kterou vypláchneme studenou vodou a dáme ztuhnout do ledničky.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Ludmila Maxey
    Ludmila Maxey |

    11. 10. 2007 07:39

    Masox doda opravdu smak. Take pridavam na kosticky nakrajeny tvrdy syr.