Autor:

Vaječná mozaika

Střední
Ingredience
Zeleninová směs 1 sklenice
Vařená vejce 4 ks
Měkký salám 200 g
Masox 1 kostka
Želatina 2 lžíce
Cibule
syrová
1 ks
Majonéza 250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Obsah moravanky (kdo nechce ostré, vyndá feferonky) vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z moravanky a stejného množství vody, rozvaříme kostku masoxu a po vychladnutí vmícháme majonézu.

Želatinu rozmícháme v trošce studené vody a zalijeme 1,5 dcl vařicí vody. Až želatina vychladne, všechno smícháme dohromady a nalejeme do formy, kterou vypláchneme studenou vodou a dáme ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Vaječná mozaika

Komentáře

  1. Ludmila Maxey   11.10.2007 | 7:39 | reagovat |

    Masox doda opravdu smak. Take pridavam na kosticky nakrajeny tvrdy syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web