Autor:

Vaječná mozaika

Střední
Ingredience
Zeleninová směs 1 sklenice
Vařená vejce 4 ks
Měkký salám 200 g
Masox 1 kostka
Želatina 2 lžíce
Cibule
syrová
1 ks
Majonéza 250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Obsah moravanky (kdo nechce ostré, vyndá feferonky) vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z moravanky a stejného množství vody, rozvaříme kostku masoxu a po vychladnutí vmícháme majonézu.

Želatinu rozmícháme v trošce studené vody a zalijeme 1,5 dcl vařicí vody. Až želatina vychladne, všechno smícháme dohromady a nalejeme do formy, kterou vypláchneme studenou vodou a dáme ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Vaječná mozaika

Komentáře

  1. Ludmila Maxey   11.10.2007 | 7:39 | reagovat | závadný

    Masox doda opravdu smak. Take pridavam na kosticky nakrajeny tvrdy syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web