Autor:

Vaječná mozaika

Střední
Ingredience
Zeleninová směs 1 sklenice
Vařená vejce 4 ks
Měkký salám 200 g
Masox 1 kostka
Želatina 2 lžíce
Cibule
syrová
1 ks
Majonéza 250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Obsah moravanky (kdo nechce ostré, vyndá feferonky) vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z moravanky a stejného množství vody, rozvaříme kostku masoxu a po vychladnutí vmícháme majonézu.

Želatinu rozmícháme v trošce studené vody a zalijeme 1,5 dcl vařicí vody. Až želatina vychladne, všechno smícháme dohromady a nalejeme do formy, kterou vypláchneme studenou vodou a dáme ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Vaječná mozaika

Komentáře

  1. Ludmila Maxey   11.10.2007 | 7:39 | reagovat |

    Masox doda opravdu smak. Take pridavam na kosticky nakrajeny tvrdy syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web