Autor:

V - Špenátový nákyp

Snadné
Ingredience
Dušený špenát
(případně i mražený)
300 g
Sojová mouka
hladká
5 lžíce
Žemle
1508 namočené v sojovém mléku (místo žemle je možno použít i 150g ovesných vloček)
Sojové mléko  
Mořská sůl  
Olej 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Tofu 50 g

Postup přípravy:

Dušený, jemně posekaný nebo prolisovaný špenát smícháme s namočenou žemlí, se sójovou moukou a prolisovaným česnekem. Dáme do olejem vymaštěného pekáče vysypaného strouhankou a upečeme.

Posypeme strouhaným tofu. (Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Originální přílohy k hovězímu masu Články z

Komentáře k receptu: V - Špenátový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web