Autor:

V - Špenátový nákyp

Snadné
Ingredience
Dušený špenát
(případně i mražený)
300 g
Sojová mouka
hladká
5 lžíce
Žemle
1508 namočené v sojovém mléku (místo žemle je možno použít i 150g ovesných vloček)
Sojové mléko  
Mořská sůl  
Olej 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Tofu 50 g

Postup přípravy:

Dušený, jemně posekaný nebo prolisovaný špenát smícháme s namočenou žemlí, se sójovou moukou a prolisovaným česnekem. Dáme do olejem vymaštěného pekáče vysypaného strouhankou a upečeme.

Posypeme strouhaným tofu. (Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánky Recepty na 5 rychlých pomazánek Články z

Komentáře k receptu: V - Špenátový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web