Autor:

V - Špenátový nákyp

Snadné
Ingredience
Dušený špenát
(případně i mražený)
300 g
Sojová mouka
hladká
5 lžíce
Žemle
1508 namočené v sojovém mléku (místo žemle je možno použít i 150g ovesných vloček)
Sojové mléko  
Mořská sůl  
Olej 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Tofu 50 g

Postup přípravy:

Dušený, jemně posekaný nebo prolisovaný špenát smícháme s namočenou žemlí, se sójovou moukou a prolisovaným česnekem. Dáme do olejem vymaštěného pekáče vysypaného strouhankou a upečeme.

Posypeme strouhaným tofu. (Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kanapky Trendy kanapky Články z

Komentáře k receptu: V - Špenátový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web