Autor:

Uzlíky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Mléko 1 l
Polohrubá mouka 500 g
Vařené maso
nebo pečené
300 g
Pečivo
starší
200 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Vývar  
Olej  
Pažitka
nebo list pórku
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Z vajec, mléka, mouky a soli upečeme palačinky.
Pečivo namočíme do vody, vymačkáme ho a spolu s masem umeleme.
Na trošce oleje opražíme cibuli, zaprášíme hladkou moukou, přidáme mleté maso i s pečivem zředíme trošičkou vývaru a rozšleháme. Podusíme 15 minut. Osolíme, opepříme.
Směs rozdělíme do středu palačinek a každou zabalíme do tvaru batůžku (uzlíku). Uzlíky svážeme stonky pažitky nebo vláknem z pórku. Vložíme do vymazaného pekáče a v troubě 10 minut zapečeme.
Podáváme se špenátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Uzlíky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web