Autor:

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Snadné
Ingredience
Vepřový jazyk 2 ks
Cibule 1 ks
Sojový olej 1 lžíce
Polohrubá mouka 1,5 lžíce
Masox  
Máslo 30 g
Strouhaný křen 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Pepř celý  
Polévkové koření  
Nové koření  
Bobkový list  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Jazyky očistíme a uvaříme s cibulí a kořením doměkka. Na oleji zpěníme mouku a rozmícháme s bujónem na hladkou jíšku, dochutíme solí, pepřem, polévkovým kořením, zjemníme máslem a přidáme nastrouhaný křen. Jazyky nakrájíme na plátky a zalijeme omáčkou. Podáváme s vařeným bramborem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web