Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vepřový jazyk
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce sojový olej
    • 1,5
      lžíce polohrubá mouka
    • masox
    • 30
      g máslo
    • 2
      lžíce strouhaný křen
    • sůl
    • pepř mletý
    • pepř celý
    • polévkové koření
    • nové koření
    • bobkový list

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jazyky očistíme a uvaříme s cibulí a kořením doměkka. Na oleji zpěníme mouku a rozmícháme s bujónem na hladkou jíšku, dochutíme solí, pepřem, polévkovým kořením, zjemníme máslem a přidáme nastrouhaný křen. Jazyky nakrájíme na plátky a zalijeme omáčkou. Podáváme s vařeným bramborem
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.