Autor:

Uzené s trnčenicí

Střední
Ingredience
Krkovice - uzená 400 g
Sušené švestky 1 hrst
Povidla 3 lžíce
Skořice 1 špetka
Nové koření
kuličky
3 ks
Hřebíček 2 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Sladká smetana 1 dl
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Uzené maso uvaříme do měkka, nakrájíme na plátky. Švestky přes noc namočíme a pak uvaříme ve vodě, do níž přidáme povidla, koření a špetku soli. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně.

Maso přeléváme omáčkou, podáváme s knedlíkem nebo stylověji s hanáckými poškrabky (pečené kynuté bochánky).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Uzené s trnčenicí

Komentáře

  1. Zdena Čámková   16.09.2011 | 13:43 | reagovat |

    Velká dobrota a dokonalé spojení chutí.

  2. iva stockingerova   21.05.2010 | 12:19 | reagovat |

    Toto je bezva recept,chutˇ uzeného a vůně švestiček-bezva kombinace. Dělala jsem nedávno hodně podobnou omáčku s přidáním štopičky domácí slivovice a nebylo to vůbec k zahození :-)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web