Autor:

Uzené ryby

Střední
Ingredience
Okoun  
Candát  
Sled
atd. - na 1 kg ryb 1 lžička soli
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby řádně očistit a vykuchat vnitřnosti a žábry. Hlavu necháváme. Potřít solí i uvnitř a nechat odležet v chladnu 2-3 hodiny. Před uzením trochu otřepat sůl.

Jako palivo je dobré použít piliny, protože dávají hodně kouře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Uzené ryby

Komentáře

  1. Jarda 7   11.08.2012 | 18:24 | reagovat |

    Vykuchat vnitřnosti je samozřejmé,ale proč vyřezávat žábry?Solení nasucho, otřepání mokré soli před uzením...Nevím co tím chtěl autor říci,ale podle tohoto receptu bych nerad udil rybu. :-\

  2. Anonym   25.09.2005 | 20:27 | reagovat |

    jak dlouho se mají udit?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web