Autor:

Uzené ryby

Střední
Ingredience
Okoun  
Candát  
Sled
atd. - na 1 kg ryb 1 lžička soli
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby řádně očistit a vykuchat vnitřnosti a žábry. Hlavu necháváme. Potřít solí i uvnitř a nechat odležet v chladnu 2-3 hodiny. Před uzením trochu otřepat sůl.

Jako palivo je dobré použít piliny, protože dávají hodně kouře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Uzené ryby

Komentáře

  1. Jarda 7   11.08.2012 | 18:24 | reagovat | závadný

    Vykuchat vnitřnosti je samozřejmé,ale proč vyřezávat žábry?Solení nasucho, otřepání mokré soli před uzením...Nevím co tím chtěl autor říci,ale podle tohoto receptu bych nerad udil rybu. :-\

  2. Anonym   25.09.2005 | 20:27 | reagovat | závadný

    jak dlouho se mají udit?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web