Autor:

Uzené ryby

Střední
Ingredience
Okoun  
Candát  
Sled
atd. - na 1 kg ryb 1 lžička soli
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby řádně očistit a vykuchat vnitřnosti a žábry. Hlavu necháváme. Potřít solí i uvnitř a nechat odležet v chladnu 2-3 hodiny. Před uzením trochu otřepat sůl.

Jako palivo je dobré použít piliny, protože dávají hodně kouře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Uzené ryby

Komentáře

  1. Jarda 7   11.08.2012 | 18:24 | reagovat |

    Vykuchat vnitřnosti je samozřejmé,ale proč vyřezávat žábry?Solení nasucho, otřepání mokré soli před uzením...Nevím co tím chtěl autor říci,ale podle tohoto receptu bych nerad udil rybu. :-\

  2. Anonym   25.09.2005 | 20:27 | reagovat |

    jak dlouho se mají udit?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web