Autor:

Uzené maso zapečené v pivním těstíčku

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Krkovice - uzená
množství se řídí podle počtu osob
 
Cibule
větší
1 ks
Tuk  
Paprika - sladká  
Vejce  
Hladká mouka  
Prášek do pečiva 1/2 lžička
Pivo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne.
Z vajec, piva a mouky s práškem do pečiva vytvoříme těstíčko, kterým plátky zalijeme a bez poklice necháme zapéct v horké troubě.
Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Je to dobré i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Uzené maso zapečené v pivním těstíčku

Komentáře

  1. Premafbi   22.11.2012 | 15:00 | reagovat |

    Nejhorší jídlo jaké jsem kdy jedl. Uvařili jsme a celý hned vyhodily

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web