Autor:

Uzené maso v alobalu

Snadné
Ingredience
Uzené plecko 1 ks
Cibule 1 ks
Anglická slanina
podle počtu strávníků
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Z uzeného plecka odstraníme síťku.
Uzené nakrajíme na asi centimetrové porce, které nedořežeme, aby maso zůstalo v celku.
Zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu. Pečeme zvolna. Upečené maso dokrojíme na porce a podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
Zelí polejeme vypečenou šťávou a nebo si orestujeme cibulku s anglickou slaninou. Na zapití určitě pivečko ze sedmého schodu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Uzené maso v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web