Autor:

Uzené maso v alobalu

Snadné
Ingredience
Uzené plecko 1 ks
Cibule 1 ks
Anglická slanina
podle počtu strávníků
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Z uzeného plecka odstraníme síťku.
Uzené nakrajíme na asi centimetrové porce, které nedořežeme, aby maso zůstalo v celku.
Zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu. Pečeme zvolna. Upečené maso dokrojíme na porce a podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
Zelí polejeme vypečenou šťávou a nebo si orestujeme cibulku s anglickou slaninou. Na zapití určitě pivečko ze sedmého schodu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Uzené maso v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web