Autor:

Uzené maso se žampiony

Střední
Ingredience
Uzené maso 1 kg
Žampiony 450 g
Listové těsto 250 g
Vejce 1 ks
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Olej  
Nové koření
kuličky
5 ks
Pepř celý
kuličky
5 ks
Pepř mletý 1 špetka
Polohrubá mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Uzené maso uvaříme ve vodě s celou cibulí, celým novým kořením a černým pepřem. Necháme vychladnout. Nakrájené žampiony podusíme na oleji, osolíme, opepříme a necháme vychladnout.

Těsto vyválíme na obdélník, do středu položíme maso, na něj položíme žampiony a celé zabalíme do těsta. Potřeme vajíčkem, vložíme na pekáč a pečeme v troubě. Necháme vychladnout a krájíme na 1 cm silné plátky.

Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Uzené maso se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web