Uzené maso s křenovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek uzená šunka
    • 4
      plátek krkovice - uzená
    • 4
      plátek uzený jazyk
  • Omáčka
    • 200
      g sýr
    • 50
      g strouhaný křen
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžíce pepř celý nakládaný
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny na omáčku promícháme na hladkou omáčku. Na talíře klademe po 1 plátku z každého druhu uzeného masa, přidáme studenou omáčku. Podáváme s pečivem.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    18. 3. 2007 13:39

    Evi,myslím,že se jedná o tvarohový sýr,je kulatý a je na něm napsáno čerstvý sýr.Bývá buď čistý nebo s příchutí.A ten zelený pepř se prodává v malinkých skleničkách třeba v Globusu,ale určitě i jinde.Výborný je třeba Hermelín,Blaťácké zlato nebo jiný měkký sýr a do něho kuličky pepře zatlačit a nakrájet na menší kousky k vínu.Ale na to jste se neptala.

  • Eva
    Eva |

    17. 3. 2007 18:39

    Mám dotaz.Jaký je to čerstvý sýr? Je to smetanový, tavený, tvrdý...? Recept chci vyzkoušet, ale nevím jaký sýr použít. Znám jenom čerstvý ovčí sýr, ale ten se v obchodě koupit nedá.A ještě další dotaz. Prosím Vás a ten nakládaný zelený pepř se dá koupit? Děkuji.

  • Pupen Hons
    Pupen Hons |

    5. 4. 2006 20:25

    Paní Jarčušková opět nezklamala!