Autor:

Uzené maso na pivě

Střední
Ingredience
Uzené maso
kotleta, krkovička, plecko či bůček
1 kg
Česnek
palička
Cibule
velká
Hořčice plnotučná  
Pivo 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáčku. Uzené maso vcelku potřeme lisovaným česnekem, hořčicí, a vložíme do pekáčku. Podlijeme pivem a asi 1/4 litrem vody.

Přikryjeme a v troubě velmi pomalu za občasného otáčení pečeme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu povaříme do zhoustnutí. Na zahuštění je vhodné též použít sáček od Vitany: Šťáva k vepřovému masu. Pozor! Šťáva má nahořklou příchuť díky pivu, kdo nemá rád pivo, může ho vynechat.

Podáváme s bramborovým knedlíkem a kysaným zelím nebo špenátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Uzené maso na pivě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web