Autor:

Uzené maso na pivě

Střední
Ingredience
Uzené maso
kotleta, krkovička, plecko či bůček
1 kg
Česnek
palička
Cibule
velká
Hořčice plnotučná  
Pivo 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáčku. Uzené maso vcelku potřeme lisovaným česnekem, hořčicí, a vložíme do pekáčku. Podlijeme pivem a asi 1/4 litrem vody.

Přikryjeme a v troubě velmi pomalu za občasného otáčení pečeme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu povaříme do zhoustnutí. Na zahuštění je vhodné též použít sáček od Vitany: Šťáva k vepřovému masu. Pozor! Šťáva má nahořklou příchuť díky pivu, kdo nemá rád pivo, může ho vynechat.

Podáváme s bramborovým knedlíkem a kysaným zelím nebo špenátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Uzené maso na pivě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web