Autor:

Uzenářský kapr

Střední
Ingredience
Slanina 100 g
Špek 40 g
Chleba  
Cibule  
Sůl  
Koriandr  
Sádlo 60 g
Pečící papír  
Kapří maso
nejlépe filety
600 g
Koření
mletá paprika, mletý kmín a zázvor
 
Česnek
práškový
 
Uzenářský kapr

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na sádle krátce osmahněte jemně nakrájenou cibulku s krájeným špekem, pak po zchladnutí přimíchejte klobásové koření. Tím, že se koření namíchá do teplého tuku rozvine svou vůni a chuť. Pozor však na to, aby nebyl tuk příliš horký, neboť by došlo ke spálení a tudíž i zahořknutí celého díla. Připravenou směsí pak pečlivě potřete předem osolené porce kapra.

Na plech uložený pečicí papír potřete sádlem a naskládejte nakrájený chléb, poklaďte na ně porce kapra a každý kus masa překryjte plátkem slaniny. Pečte v troubě na 180 stupňů cca 10 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Uzenářský kapr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web