Autor:

Uzená žebra s fazolkami

1800 kJ 430 kalorií kJ
70 minut PT0H70M
Střední
Ingredience
Uzená žebra 1 kg
Fazolové lusky 200 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej  
Rajský protlak 2 lžička
Cukr 1 lžička
Mozzarella 100 g
Voda  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1. Uzené maso vaříme asi hodinu ve vodě bez soli. Naopak fazolové lusky,
z nichž odkrojíme stopky a konečky, vaříme pouhých 10 minut ve slané vodě.
2. Na olivovém oleji orestujeme na plátky nakrájený česnek spolu s cibulí nakrájenou nadrobno.
Přidáme rajský protlak, cukr, 1 dl vývaru z masa a uvařené fazolky. promícháme
a podle chuti přisolíme. Uvařené maso zbavíme kostí a nakrájíme ho na plátky, které
vložíme do pekáčku. Na plátky uzeného naneseme vrstvu fazolové směsi
a povrch pokryjeme plátky mozzarelly. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Uzená žebra s fazolkami

Komentáře

  1. Ladia   12.10.2011 | 12:32 | reagovat | závadný

    Uzené žebro není uzenina

    1. Vlasta Novák   12.10.2011 | 16:40 | reagovat | závadný

      Opraveno, díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web