Autor:

Uzená žebra s fazolkami

1800 kJ 430 kalorií kJ
70 minut PT0H70M
Střední
Ingredience
Uzená žebra 1 kg
Fazolové lusky 200 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej  
Rajský protlak 2 lžička
Cukr 1 lžička
Mozzarella 100 g
Voda  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1. Uzené maso vaříme asi hodinu ve vodě bez soli. Naopak fazolové lusky,
z nichž odkrojíme stopky a konečky, vaříme pouhých 10 minut ve slané vodě.
2. Na olivovém oleji orestujeme na plátky nakrájený česnek spolu s cibulí nakrájenou nadrobno.
Přidáme rajský protlak, cukr, 1 dl vývaru z masa a uvařené fazolky. promícháme
a podle chuti přisolíme. Uvařené maso zbavíme kostí a nakrájíme ho na plátky, které
vložíme do pekáčku. Na plátky uzeného naneseme vrstvu fazolové směsi
a povrch pokryjeme plátky mozzarelly. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Uzená žebra s fazolkami

Komentáře

  1. Ladia   12.10.2011 | 12:32 | reagovat |

    Uzené žebro není uzenina

    1. Vlasta Novák   12.10.2011 | 16:40 | reagovat |

      Opraveno, díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web