Autor:

Utopenci za 24 hodin

Střední
Ingredience
Špekáček 2 kg
Cibule
Nakrájená na plátky
1 kg
Nakládané okurky
Nakrájené na podlouhlé plátky
1 sklenice
Hořčice plnotučná  
Voda 1/2 l
Ocet 1/2 l
Koření
Pikantní (nepřisolované)
2 lžíce
Polévkové koření 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky oloupeme a třikrát podélně nařízneme, nakrojení plníme: plátkem okurky, hořčice, plátkem cibule a plátkem okurky. Vložíme nejlépe do tří litrové sklenice tak, že dáme vrstvu cibule, vrstvu naplněných špekáčků, vrchní vrstva je cibule.

Svaříme nálev z octa, vody, koření a ještě horký nalijeme na špekáčky. Necháme odležet v pokojové teplotě alespoň 24 hodin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Utopenci za 24 hodin

Komentáře

  1. marie mateju   28.05.2009 | 8:00 | reagovat | závadný

    Já taky dávám horký nálev,ale neloupu špekáčky a . nedávám okurky.Dávám feferonku a divoké koření.

  2. jana hamadova   27.05.2009 | 23:42 | reagovat | závadný

    Na utopence dávám vždy horký nálev.jenka-h

  3. Markýza První   27.05.2009 | 22:18 | reagovat | závadný

    Horký nálev bych tam asi nedávala, vyzkouším se studeným.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web