Autor:

Utopenci za 24 hodin

Střední
Ingredience
Špekáček 2 kg
Cibule
Nakrájená na plátky
1 kg
Nakládané okurky
Nakrájené na podlouhlé plátky
1 sklenice
Hořčice plnotučná  
Voda 1/2 l
Ocet 1/2 l
Koření
Pikantní (nepřisolované)
2 lžíce
Polévkové koření 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky oloupeme a třikrát podélně nařízneme, nakrojení plníme: plátkem okurky, hořčice, plátkem cibule a plátkem okurky. Vložíme nejlépe do tří litrové sklenice tak, že dáme vrstvu cibule, vrstvu naplněných špekáčků, vrchní vrstva je cibule.

Svaříme nálev z octa, vody, koření a ještě horký nalijeme na špekáčky. Necháme odležet v pokojové teplotě alespoň 24 hodin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Utopenci za 24 hodin

Komentáře

  1. marie mateju   28.05.2009 | 8:00 | reagovat |

    Já taky dávám horký nálev,ale neloupu špekáčky a . nedávám okurky.Dávám feferonku a divoké koření.

  2. jana hamadova   27.05.2009 | 23:42 | reagovat |

    Na utopence dávám vždy horký nálev.jenka-h

  3. Markýza První   27.05.2009 | 22:18 | reagovat |

    Horký nálev bych tam asi nedávala, vyzkouším se studeným.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web