Autor:

Utopenci VII.

Střední
Ingredience
Buřty  
Voda  
Ocet  
Cibule  
Pepř celý  
Bobkový list  
Feferonka  
Nové koření  

Postup přípravy:

Oloupeme buřty, podélně nařízneme, rozevřeme a nasypeme do nich černý pepř, můžeme nacpat i kolečko cibule. Do sklenice skládáme buřty do kolečka a prokládáme cibulí. Na jednotlivou vrstvu dáme nadrobený bobkový list, kuličku pepře, event. feferonku.

Nálev: Převaříme vodu se solí a přidáme ocet - na 1l vody zhruba 4-5 dcl octa a osolíme. Do nálevu se dá vyluhovat bobkový list, nové koření, pepř celý. Celková chuť by měla být hodně kyselá, neboť se to během uležení vpije do těch buřtů. Zavřeme a necháme uležet 3 týdny cca.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečená žebra s tymiánovou krustou Recept na víkend: Pečená žebra s tymiánovou krustou Články z

Komentáře k receptu: Utopenci VII.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web