Autor:

Utopenci se zelím

Střední
Ingredience
Špekáček  
Chilli  
Cibule  
Voda 1 l
Nové koření
Pepř celý
Bobkový list
Sůl 1 lžička
Kysané zelí  
Nálev
Ocet 1 l
Cukerin 20 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.

Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Utopenci se zelím

Komentáře

  1. Majka Rončáková   04.05.2007 | 13:38 | reagovat |

    Dělala jsem je v neděli, jsou výborné, ale příště nedám chilli koření, ale jenom trochu pepře. Je to hodně ostré. Nálev jsem dala vlažný, ne horký.

  2. Tamasek   13.01.2007 | 11:28 | reagovat |

    a co s tím udělá ten horký nalev ? nezkazí se to ?

  3. fidorka81   04.01.2007 | 9:22 | reagovat |

    Tak já nevím, my ty utopence máme sladký.

  4. Věra   06.01.2006 | 10:55 | reagovat |

    Opravdu na 1/2 litru octa 1/4 litru vody ? není to obráceně, zdá se mi že to bude kyselé a do 4 litrove láhve se to vše potopí ?

  5. Robert   05.01.2006 | 12:54 | reagovat |

    Přátelé,děkuji za skvělý recept,je to vážně dobrota.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web