Autor:

Utopenci flamendři

Snadné
Nálev
Sojová omáčka 16 lžíce
Worcestrová omáčka 16 lžíce
Kečup - jemný 16 lžíce
Hořčice 16 lžíce
Ocet 16 lžíce
Rostlinný olej 8 lžíce
Voda
(tj. 40 ml)
40 lžíce
Ingredience
Špekáček 16 ks
Cibule 8 ks
Zeleninová směs 2 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Připravíme nálev: smícháme sojovku, worchestr, kečup, hořčici, ocet, olej, vodu a lák z moravanky a dáme vařit na 1/2 hodiny.

Mezitím do sklenice střídavě naskládáme špekáčky, cibuli a moravanku. Uvařený nálev necháme vychladnout a zalejeme jím špekáčky.

Dobře uzavřenou sklenici necháme v lednici uležet alespoň týden.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Utopenci flamendři

Komentáře

  1. Lenka H.   16.10.2008 | 9:10 | reagovat |

    Já mám starý recept na něco podobného, kam se pak sice přidá majolka(nedává se voda a špekáčky se krájí na malé kousky), ale tam se ingredience jenom prohřejí, aby se spojily chutě. Také nevidím důvod, proč to tak dlouho vařit?

  2. Jana Wernischova   11.10.2008 | 0:00 | reagovat |

    Proč se má nálev vařit tak dlouho? Nejdříve jsem myslela, že se má "vyvařit" na určitou hustotu, ale tomu odporuje 40 lžic vody

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web