Autor:

Utopenci flamendři

Snadné
Nálev
Sojová omáčka 16 lžíce
Worcestrová omáčka 16 lžíce
Kečup - jemný 16 lžíce
Hořčice 16 lžíce
Ocet 16 lžíce
Rostlinný olej 8 lžíce
Voda
(tj. 40 ml)
40 lžíce
Ingredience
Špekáček 16 ks
Cibule 8 ks
Zeleninová směs 2 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Připravíme nálev: smícháme sojovku, worchestr, kečup, hořčici, ocet, olej, vodu a lák z moravanky a dáme vařit na 1/2 hodiny.

Mezitím do sklenice střídavě naskládáme špekáčky, cibuli a moravanku. Uvařený nálev necháme vychladnout a zalejeme jím špekáčky.

Dobře uzavřenou sklenici necháme v lednici uležet alespoň týden.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 1x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Utopenci flamendři

Komentáře

  1. Lenka H.   16.10.2008 | 9:10 | reagovat | závadný

    Já mám starý recept na něco podobného, kam se pak sice přidá majolka(nedává se voda a špekáčky se krájí na malé kousky), ale tam se ingredience jenom prohřejí, aby se spojily chutě. Také nevidím důvod, proč to tak dlouho vařit?

  2. Jana Wernischova   11.10.2008 | 0:00 | reagovat | závadný

    Proč se má nálev vařit tak dlouho? Nejdříve jsem myslela, že se má "vyvařit" na určitou hustotu, ale tomu odporuje 40 lžic vody

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web