Utopenci dle Ládi Hrušky

Ingredience
Buřty 3 ks
Cibule 1 ks
Chilli papričky 3 ks
Okurky nakladačky  
Červená paprika 1 ks
Hořčice plnotučná 3 lžíce
Bobkový list 3 ks
Nové koření 9 ks
Pepř celý 12 ks
nálev
Voda 300 ml
Ocet 50 ml
Pepř celý 10 ks
Nové koření 5 ks
Bobkový list 5 ks
Sůl 1/2 lžička
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky

Každý buřt zvlášť, si rozkrojíme. Ne úplně, tak do tří čtvrtin. Dovnitř buřtu vetřeme hořčici a vložíme do něj pár kuliček pepře, bobkový list, okurku, kapii a cibuli rozkrájenou na měsíčky.

Nyní připrávíme lák - smícháme všechny nutné ingredience výše popsané a dáme svařit. Ještě v teplém stavu pak scedíme a dáme zcela vychladnout.

Vezmeme si párátka a utopence efektivně propícháme, aby držel pohromadě. Pak je dáme do misky, přidáme k tomu zbylou zeleninu, zalijeme lákem, překryjeme potravinářskou fólií. Láďa Hruška doporučil nechat takto týden odležet a je hotovo :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Utopenci dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web