Utopenci dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks buřty
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks chilli papričky
    • okurky nakladačky
    • 1
      ks červená paprika
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      ks bobkový list
    • 9
      ks nové koření
    • 12
      ks pepř celý
  • nálev
    • 300
      ml voda
    • 50
      ml ocet
    • 10
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 5
      ks bobkový list
    • 0,5
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Každý buřt zvlášť, si rozkrojíme. Ne úplně, tak do tří čtvrtin. Dovnitř buřtu vetřeme hořčici a vložíme do něj pár kuliček pepře, bobkový list, okurku, kapii a cibuli rozkrájenou na měsíčky.
2
Nyní připrávíme lák - smícháme všechny nutné ingredience výše popsané a dáme svařit. Ještě v teplém stavu pak scedíme a dáme zcela vychladnout.
3
Vezmeme si párátka a utopence efektivně propícháme, aby držel pohromadě. Pak je dáme do misky, přidáme k tomu zbylou zeleninu, zalijeme lákem, překryjeme potravinářskou fólií. Láďa Hruška doporučil nechat takto týden odležet a je hotovo :)
Zařazení: Pokrmy Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.