Autor:

Uherský řez

Střední
Ingredience
Polosuchý salám 300 g
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Majonéza
Malé
2 sklenice
Feferonka 2 ks
Mletá paprika
Červená
 
Voda 1/2 l
Sůl  
Želatina
Na 1/2 l vody dle sáčku
 
Masox 1 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Z vody ulijeme 1dcl a svaříme a masoxem. V ostatní vodě uděláme želatinu. Ostatni ingredience semeleme přidáme želatinu a nalijeme do připravené formy a necháme ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Uherský řez

Komentáře

  1. Jana Mojžíšová   22.11.2007 | 23:57 | reagovat |

    Tohleto zní skvěle, na želatině ulítávám - ale zatím jen ve formě vaječné tlačenky... tohle určitě vyzkouším! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web