Autor:

Uherský řez

Střední
Ingredience
Polosuchý salám 300 g
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Majonéza
Malé
2 sklenice
Feferonka 2 ks
Mletá paprika
Červená
 
Voda 1/2 l
Sůl  
Želatina
Na 1/2 l vody dle sáčku
 
Masox 1 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Z vody ulijeme 1dcl a svaříme a masoxem. V ostatní vodě uděláme želatinu. Ostatni ingredience semeleme přidáme želatinu a nalijeme do připravené formy a necháme ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Uherský řez

Komentáře

  1. Jana Mojžíšová   22.11.2007 | 23:57 | reagovat |

    Tohleto zní skvěle, na želatině ulítávám - ale zatím jen ve formě vaječné tlačenky... tohle určitě vyzkouším! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web