Autor:

Uherský guláš

Snadné
Ingredience
Kysané zelí 750 g
Uzené maso 300 g
Vepřové maso
z ramínka nebo plecka
300 g
Slanina 50 g
Sádlo 2 lžíce
Paprika  
Hladká mouka 2 lžíce
Zakysaná smetana 250 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a hned do něho přidáme omyté a na kostky krájené uzené maso a stejně krájené vepřové maso. Doplníme na kostičky rozkrájenou a rozškvařenou slaninou i paprikou. Přikryjeme a dusíme doměkka. Zvlášť na pánvi připravíme ze sádla a mouky světlou jíšku, dobře ji s vodou provaříme a zahoustlou přidáme k masu se zelím. Doplníme smetanou a vše dobře promícháme a prohřejeme. Podle chuti teprve dokořeníme solí, popřípadě i pepřem. Je to úprava podobná segedínskému guláši. Podáváme s knedlíkem nebo noky, ale i s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Uherský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web