Tyrolské nudle se zelím

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g široké bílé nudle
    • 250
      g česnekový salám
    • 1
      kg bílé zelí
    • 2
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      l voda 2-3

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílé zelí nakrouháme nadrobno, propláchneme a necháme dobře okapat, cibule nakrájíme na kostičky.
2
Sádlo rozehřejeme a cibuli na něm osmahneme, potom přidáme nakrájené zelí,
3
solí a pepřem ochutíme a zelí za stálého míchání opékáme asi 30 minut, až bude mírně nahnědlé.
4
Osolenou vodu přivedeme k varu a uvaříme v ní asi 250 g širokých nudlí, uvařené nudle scedíme a propláchneme studenou vodou,
5
Česnekový salám oloupeme a pokrájíme na kostky, potom salám i okapané nudle zamícháme do zelí a za stálého míchání trochu prohřejeme, nakonec můžeme tyrolské nudle dochutit solí a pepřem.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.