Autor:

Tyrolské knedlíky

Snadné
Ingredience
Houska
6-8
8 ks
Mléko 1/4 l
Vejce 2 ks
Cibule
malá
1 ks
Petrželka 2 lžíce
Máslo 30 g
Hladká mouka 100 g
Uzené maso 200 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Housky nakrájejte na kostičky, zalijte je mlékem s rozšlehanými vejci a nechte nasáknout. Nakrájenou cibulku s petrželkou spařte máslem a přidejte k směsi spolu s hladkou moukou a nadrobno nasekaným uzeným. Osolte, dobře smíchejte a mokrýma rukama z masy vytvarujte 8-10 kulatých knedlíků. Vložte je do vařící vody a nechte je v ní na bodu varu 10-15 minut. NEVAŘTE!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Tyrolské knedlíky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web