Autor:

Tyrolské knedlíky

Snadné
Ingredience
Houska
6-8
8 ks
Mléko 1/4 l
Vejce 2 ks
Cibule
malá
1 ks
Petrželka 2 lžíce
Máslo 30 g
Hladká mouka 100 g
Uzené maso 200 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Housky nakrájejte na kostičky, zalijte je mlékem s rozšlehanými vejci a nechte nasáknout. Nakrájenou cibulku s petrželkou spařte máslem a přidejte k směsi spolu s hladkou moukou a nadrobno nasekaným uzeným. Osolte, dobře smíchejte a mokrýma rukama z masy vytvarujte 8-10 kulatých knedlíků. Vložte je do vařící vody a nechte je v ní na bodu varu 10-15 minut. NEVAŘTE!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tyrolské knedlíky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web