Autor:

Tyrolská nedělní polévka

Střední
Ingredience
Hovězí maso 200 g
Jehněčí maso 200 g
Kuřecí stehna 2 ks
Kořenová zelenina 100 g
Šafrán
6-8 snítek
8 ks
Skořice 1 špetka
Smetana 125 ml
Žloutek 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Očištěné maso, zeleninu a pepř vložíme do hrnce s 1a 1/2 litrem vody a přikryté zvolna vaříme. Asi po hodině přidáme kuřecí stehna, ochutíme bazalkou, šafránem a skořicí. Polévku prolisujeme a přimícháme smetanu rozmíchanou se žloutky. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Kuřecí stehna stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Vše vrátíme do polévky a prohřejeme. Osolíme, opepříme a podáváme ozdobené bazalkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Tyrolská nedělní polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web