Autor:

Tyrolská nedělní polévka

Střední
Ingredience
Hovězí maso 200 g
Jehněčí maso 200 g
Kuřecí stehna 2 ks
Kořenová zelenina 100 g
Šafrán
6-8 snítek
8 ks
Skořice 1 špetka
Smetana 125 ml
Žloutek 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Očištěné maso, zeleninu a pepř vložíme do hrnce s 1a 1/2 litrem vody a přikryté zvolna vaříme. Asi po hodině přidáme kuřecí stehna, ochutíme bazalkou, šafránem a skořicí. Polévku prolisujeme a přimícháme smetanu rozmíchanou se žloutky. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Kuřecí stehna stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Vše vrátíme do polévky a prohřejeme. Osolíme, opepříme a podáváme ozdobené bazalkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Tyrolská nedělní polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web