Autor:

Tymiánové rizoto

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
400 g
Rýže Parboiled 300 g
Paprika 1 ks
Nakládaná kukuřice 1 plechovka
Mražený hrášek 1 plechovka
Šalotka 1 ks
Sůl  
Pepř drcený  
Tymián 4 snítka
Rajče 1 ks

Postup přípravy:

Šalotku na jemno pokrájíme, lehce orestujeme na oleji (nejlépe olivovém), přidáme maso, necháme zatáhnout, poté přidáme hrášek, kukuřici, papriku (tenké plátky), rajče (drobné kousky) a vaříme dokud zelenina pustí šťávu, poté přidáme snítku parmazánu, dochutíme solí a čerstvě drceným pepřem, provaříme, dáme stranou od zdroje a smícháme s uvařenou rýží. Doporučuji posypat parmazánem, popř. eidamem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Marocké kuskusové karbanátky Placičky: Chuťovka nejen k pivu Články z

Komentáře k receptu: Tymiánové rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web