Tymiánové rizoto

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: HankaR

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso prsa
    • 300
      g rýže parboiled
    • 1
      ks paprika
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice
    • 1
      plechovka mražený hrášek
    • 1
      ks šalotka
    • sůl
    • pepř drcený
    • 4
      snítka tymián
    • 1
      ks rajče

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotku na jemno pokrájíme, lehce orestujeme na oleji (nejlépe olivovém), přidáme maso, necháme zatáhnout, poté přidáme hrášek, kukuřici, papriku (tenké plátky), rajče (drobné kousky) a vaříme dokud zelenina pustí šťávu, poté přidáme snítku parmazánu, dochutíme solí a čerstvě drceným pepřem, provaříme, dáme stranou od zdroje a smícháme s uvařenou rýží. Doporučuji posypat parmazánem, popř. eidamem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.