Autor:

Tykvový guláš z ohnivé lorny

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Tykev 600 g
Rostlinný tuk 2 lžíce
Ředkvička 50 g
Celer 50 g
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata 3 ks
Paprika 2 ks
Tymián 1 špetka
Rajský protlak 200 ml
Bazalka  
Chilli  
Sůl  
Voda  

Postup přípravy:

Ohnivou lornu umístíme nad oheň, vložíme tuk a osmahneme na něm omytou a nakrájenou tykev na kostky. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kostičky ředkviček, celeru a prolisovaný nebo utřený česnek. Dále přidáme na kolečka nakrájená rajčata a na tenké plátky nakrájené papriky. Osolíme a přidáme tymián a chilli. Vše dobře promícháme, podlijeme vodou a přiklopíme horním dílem lorny. Dusíme asi 20 minut, průběžně kontrolujeme stav tekutin, v případě odpaření podlijeme.
Potom celou směs zalijeme protlakem a ještě 5 minut zakryté dusíme.
Podáváme sypané čerstvou bazalkou s topinkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tykvový guláš z ohnivé lorny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web