Autor:

Tykvový guláš z ohnivé lorny

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Tykev 600 g
Rostlinný tuk 2 lžíce
Ředkvička 50 g
Celer 50 g
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata 3 ks
Paprika 2 ks
Tymián 1 špetka
Rajský protlak 200 ml
Bazalka  
Chilli  
Sůl  
Voda  

Postup přípravy:

Ohnivou lornu umístíme nad oheň, vložíme tuk a osmahneme na něm omytou a nakrájenou tykev na kostky. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kostičky ředkviček, celeru a prolisovaný nebo utřený česnek. Dále přidáme na kolečka nakrájená rajčata a na tenké plátky nakrájené papriky. Osolíme a přidáme tymián a chilli. Vše dobře promícháme, podlijeme vodou a přiklopíme horním dílem lorny. Dusíme asi 20 minut, průběžně kontrolujeme stav tekutin, v případě odpaření podlijeme.
Potom celou směs zalijeme protlakem a ještě 5 minut zakryté dusíme.
Podáváme sypané čerstvou bazalkou s topinkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tykvový guláš z ohnivé lorny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web