Autor:

Tvarůžkový závin II.

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Pórek 1 ks
Vejce 2 ks
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 1 balíček
Rozšlehané vejce
Na potření závinu
1 ks
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Tvarůžky nasekáme na malé kousíčky, přidáme nadrobno nakrájený pórek a vmícháme vejce. Touto směsí potřeme listové těsto, které jsme vyváleli na pomoučeném vále. Srolujeme jako závin, potřeme vejcem a posypeme kmínem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C asi 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Tvarůžkový závin II.

Komentáře

  1. Jana Kutačová   05.04.2007 | 15:43 | reagovat |

    Tento recept jsem tady vložila já a právě dopekla pro zítřejší hosty,kteří ho milují.Přidala jsem kousíčky uzeného,snad jim bude chutnat :o)

  2. Anonym   24.04.2006 | 16:24 | reagovat |

    Je to výborné...rychlé levné,zmizí to hned a ještě za tepla.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web