Autor:

Tvarůžková pomazánka III.

Snadné
Ingredience
Tvaroh 1 balení
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
nabo syrečky
 
Červená cibule
podle chuti
 
Mléko
na zředění
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Cibuli (množství podle chuti) nadrobno pokrájíme, tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle a vše zamícháme do tvarohu.
Podáváme na chlebu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tvarůžková pomazánka III.

Komentáře

  1. Di   12.03.2008 | 10:21 | reagovat |

    Jsou. Myslím, že právě na Hané se říká olomouckým (ale v Lošticích vyráběným) syrečkům tvarůžky.

  2. Majka Rončáková   12.03.2008 | 10:01 | reagovat |

    Nejsou tvarůžky a syrečky jedno a to samé?

  3. mia   11.03.2008 | 14:08 | reagovat |

    toto znám jako atomovou pomazánku z cařihradu

  4. Anna Sedláčková   10.03.2008 | 9:26 | reagovat |

    Místo mléka přidávám trochu piva, ale nesmí být plzeňské. Vylepší chuť pomazánky.

  5. Květoslava Buchtová   08.05.2006 | 18:36 | reagovat |

    je to super!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web