Tvarohový nákyp II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g tvaroh
    • 100
      g cukr
    • 50
      g tuk
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      ks bílek
    • 2
      lžíce krupice
    • 0,5
      lžička prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo, cukr a žloutky utřeme. Střídavě přidáme, tvaroh, prášek, krupici a nakonec sníh. Na vymazaném a vysypaném pekáči zvolna pečeme. Podáváme podlitý ovocným sirupem.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    20. 11. 2006 17:43

    To je vlastně známý tvarožník v nepatrné úpravě. U nás je oblíbený a mizí ještě za tepla.