Autor:

Tvarohový nákyp II.

Snadné
Ingredience
Tvaroh 300 g
Cukr 100 g
Tuk 50 g
Žloutek 2 ks
Bílek 2 ks
Krupice 2 lžíce
Prášek do pečiva 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Máslo, cukr a žloutky utřeme. Střídavě přidáme, tvaroh, prášek, krupici a nakonec sníh. Na vymazaném a vysypaném pekáči zvolna pečeme. Podáváme podlitý ovocným sirupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový nákyp II.

Komentáře

  1. Anonym   20.11.2006 | 17:43 | reagovat |

    To je vlastně známý tvarožník v nepatrné úpravě. U nás je oblíbený a mizí ještě za tepla.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web