Tvarohový krém II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      ml mléko
    • 0,5
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      lžíce cukr
    • ovoce
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink. Necháme vychladnout a našleháme ho s tvarohem. Naplníme do poháru a zdobíme šlehačkou a ovocem.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    18. 6. 2007 09:17

    Taky něco obdobného dělávám, ale dám do mísy piškoty, na to ovoce, krém, opět piškoty, ovoce a krém a dáme tak na hodinku vychladit. Kdo chce může to jíst i vlažné. Doma tomu říkáme "šmatlafunda".