Autor:

Tvarohový krém II.

Střední
Ingredience
Tvaroh 250 g
Mléko 250 ml
Vanilkový pudink 1/2 balíček
Cukr 2 lžíce
Ovoce  
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink. Necháme vychladnout a našleháme ho s tvarohem. Naplníme do poháru a zdobíme šlehačkou a ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový krém II.

Komentáře

  1. Irena Klasová   18.06.2007 | 9:17 | reagovat |

    Taky něco obdobného dělávám, ale dám do mísy piškoty, na to ovoce, krém, opět piškoty, ovoce a krém a dáme tak na hodinku vychladit. Kdo chce může to jíst i vlažné. Doma tomu říkáme "šmatlafunda".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web