Tvarohový koláč s Tangem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 1,5
      sklenice cukr
    • 1
      sklenice rostlinný olej
    • 20
      g kakao
    • 2
      sklenice hladká mouka
    • 1
      sklenice voda
    • 1
      prášek do pečiva
  • Náplň
    • 1
      ks máslo
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • 6
      lžíce hnědý rum
    • 1
      sklenice cukr
  • Poleva
    • 750
      ml voda
    • 200
      g cukr
    • 2
      ks puding
    • 1
      ks tang

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce, cukr, olej a kakao utřeme, přidáme vodu a mouku s kypřícím práškem. Upečeme. Na vychladlé dáme náplň z tvarohu a uvařenou z velké části vychladlou polevu.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    19. 12. 2006 23:14

    tento koláč dělám hodně často je výborný!!!!nejvíc chutná mému přítelovi který na sledké moc není!!!!doporučuji!!!!

  • Naďa
    Naďa |

    23. 1. 2006 23:41

    Tang používám dokonce i do krému.Je výborný,mírně nakyslý a jemně zabarvený podle toho,jaký použiju.Tang smíchám s cukrem,,množství podle chuti a barvy.Na rolády je to výborné a ještě proložím ovocem.

  • Jarmila Hlaváčková
    Jarmila Hlaváčková |

    23. 1. 2006 11:25

    Recept musím jenom pochválit. Řezy byly vynikající a jen se po nich zaprášilo. Navíc vypadají i esteticky báječně.

  • Helča
    Helča |

    4. 6. 2005 14:14

    Tang jako polevu používám rovněž, doporučuji zkusit také variantu, kdy se do náplně přidá želatina (používám tu na vaječnou tlačenku, ovšem místo v masoxovo-moravankové směsi ji nechávám rozpustit v mléce). Vzniklá směs je sice tekutá, ale když ztuhne, je to pak mňam, mňam...

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    27. 5. 2005 09:44

    To je určitě výborný nápad. A pak by se dalo na talířku těsně před podáváním na každou porci nastříknout kopeček šlehačky.

  • Di
    Di |

    26. 5. 2005 22:01

    Tang je dobrý nápad, když není Vitacit. na polevu jsem používala také pomerančový džus a už nedávala žádný cukr.A co takhle jahodový tang a tvaroh poklást jahodami?

  • L.
    L. |

    23. 3. 2005 15:16

    Tento recept znám pod názvem "Vitacitová buchta" a ja opravdu výborný.Každému moc chtuná. Akorát už dlouho nemůžu sehnat vitacit. Napadlo mě nahradit ho Tangem. Váš recept mě v tom utvrdil. Zkusím to. Díky :-)