Autor:

Tvarohový dort Capuccino

Střední
Ingredience
Máslo 40 g
Lískové oříšky 300 g
Cukr 240 g
Sýr Cottage
nebo jiný smetanový
400 g
Vanilkový pudink 1 balení
Vejce 4 ks
Tvaroh 250 g
Smetana ke šlehání 100 g
Capuccino 6 lžíce
Kávová zrna
několik
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Tuk rozpustíme a zchladíme, 250 g lískových oříšků, 40 g cukru, 2 polévkové lžíce capuccina a tekutý tuk důkladně prohněteme.

Formu vymažeme tukem. Ořechovou hmotu rozetřeme po dně formy, pořádně ji přimáčkneme ke dnu a k okrajům. Necháme 30 minut odpočívat v chladu.

Tvaroh s čerstvým sýrem vymícháme dohladka. Zbývající cukr, pudinkový prášek, vejce a capuccino vmícháme do tvarohu. Hmotu rozetřeme na ořechový korpus.

Pečeme v předem vyhřáté troubě po dobu asi 35 - 40 minut. Zbývající ořechy nasypeme na horní koláč a necháme vychladnout. Smetanu ušleháme a naplníme jí zdobící sáček. Šlehačkou a kávovými zrny dort ozdobíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Medovník Medové slunce pro milé chvíle s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový dort Capuccino

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web