Autor:

Tvarohové "koblížky" II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Tvaroh
Na strouhání (nastrouhat na jemném struhadle)
500 g
Žloutek 2 ks
Vejce 1 ks
Cukr 1/2 sklenice
Máslo 125 g
Jedlá soda 1 lžička
Ocet 1 lžička
Příloha:
Zakysaná smetana
+ vanilkový cukr
 
Skořicový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Všechny suroviny smíchat a nejlépe v robotu uhníst těsto. Na pomoučeném vále vyválet placku asi 1 cm silnou a formičkami na cukroví vykrajovat kolečka s dirkou uprostřed (kroužky). Smažit nejlépe ve fritovacím hrnci, pomocí ubrousků odsát tuk a podávat se zakysanou smetanou, nebo horké obalovat ve skořicovém cukru, nebo s ovocem - podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Tvarohové "koblížky" II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web