Autor:

Tvarohová bublanina II.

Střední
Ingredience
Tvaroh 500 g
Máslo 120 g
Cukr 80 g
Žloutek 4 ks
Polohrubá mouka 80 g
Prášek do pečiva 1/2 ks
Rozinky  
Sníh z bílku 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Tvaroh, máslo, cukr a žloutky ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva, rozinky a nakonec sníh z bílků. Dáme do vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bublanina II.

Komentáře

  1. Katka   25.05.2004 | 18:14 | reagovat |

    Nijak extra jsem si nepochutnala. Bublanina vubec nevykynula a byla takova hutnejsi. Asi nejlepsi na tom byly ty rozinky.

  2. Zuzana Pekárková   16.04.2004 | 14:42 | reagovat |

    Buchta se asi povedla, protože než vychladla tak mi zůstal 1 kousek ke kávě. Rodina je zatím v pořádku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web