Autor:

Tvarohová bublanina II.

Střední
Ingredience
Tvaroh 500 g
Máslo 120 g
Cukr 80 g
Žloutek 4 ks
Polohrubá mouka 80 g
Prášek do pečiva 1/2 ks
Rozinky  
Sníh z bílku 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Tvaroh, máslo, cukr a žloutky ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva, rozinky a nakonec sníh z bílků. Dáme do vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sušenky s arašídovým krémem Čokoládové potěšení. Tohle jsou ty nejlepší recepty! Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bublanina II.

Komentáře

  1. Katka   25.05.2004 | 18:14 | reagovat |

    Nijak extra jsem si nepochutnala. Bublanina vubec nevykynula a byla takova hutnejsi. Asi nejlepsi na tom byly ty rozinky.

  2. Zuzana Pekárková   16.04.2004 | 14:42 | reagovat |

    Buchta se asi povedla, protože než vychladla tak mi zůstal 1 kousek ke kávě. Rodina je zatím v pořádku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web