Tvarohová bublanina II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g tvaroh
    • 120
      g máslo
    • 80
      g cukr
    • 4
      ks žloutek
    • 80
      g polohrubá mouka
    • 0,5
      ks prášek do pečiva
    • rozinky
    • 4
      ks sníh z bílku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh, máslo, cukr a žloutky ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva, rozinky a nakonec sníh z bílků. Dáme do vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme dozlatova.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    25. 5. 2004 18:14

    Nijak extra jsem si nepochutnala. Bublanina vubec nevykynula a byla takova hutnejsi. Asi nejlepsi na tom byly ty rozinky.

  • Zuzana Pekárková
    Zuzana Pekárková |

    16. 4. 2004 14:42

    Buchta se asi povedla, protože než vychladla tak mi zůstal 1 kousek ke kávě. Rodina je zatím v pořádku.