Autor:

Tvarohová bábovka V.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Máslo 160 g
Cukr 250 g
Vanilkový cukr 1 g
Měkký tvaroh 500 g
Sůl
špetka
 
Hrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

1. Oddělíme žloutky od bílků. V míse ručním elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme máslo, cukr, vanilínový cukr a žloutky.

2. Tvaroh měchačkou utřeme s citrónovou kůrou a šťávou. Přidáme špetku soli a vmícháme do připravené pěny.

3. Po částech ručně vmícháme krupičku smíchanou s kypřicím práškem. Do hladké hmoty zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

4. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou, vlijeme těsto a dáme péct.

Elektrická trouba: asi 170°C (předehřátá)
Horkovzdušná trouba: asi 150°C (předehřátá)
Plynová trouba: stupeň 3 - 4 (předehřátá)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Koláč s tvarohem a kysanou smetanou Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bábovka V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web