Autor:

Tvarohová bábovka V.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Máslo 160 g
Cukr 250 g
Vanilkový cukr 1 g
Měkký tvaroh 500 g
Sůl
špetka
 
Hrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

1. Oddělíme žloutky od bílků. V míse ručním elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme máslo, cukr, vanilínový cukr a žloutky.

2. Tvaroh měchačkou utřeme s citrónovou kůrou a šťávou. Přidáme špetku soli a vmícháme do připravené pěny.

3. Po částech ručně vmícháme krupičku smíchanou s kypřicím práškem. Do hladké hmoty zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

4. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou, vlijeme těsto a dáme péct.

Elektrická trouba: asi 170°C (předehřátá)
Horkovzdušná trouba: asi 150°C (předehřátá)
Plynová trouba: stupeň 3 - 4 (předehřátá)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bábovka V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web