Autor:

Tvarohová bábovka V.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Máslo 160 g
Cukr 250 g
Vanilkový cukr 1 g
Měkký tvaroh 500 g
Sůl
špetka
 
Hrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

1. Oddělíme žloutky od bílků. V míse ručním elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme máslo, cukr, vanilínový cukr a žloutky.

2. Tvaroh měchačkou utřeme s citrónovou kůrou a šťávou. Přidáme špetku soli a vmícháme do připravené pěny.

3. Po částech ručně vmícháme krupičku smíchanou s kypřicím práškem. Do hladké hmoty zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

4. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou, vlijeme těsto a dáme péct.

Elektrická trouba: asi 170°C (předehřátá)
Horkovzdušná trouba: asi 150°C (předehřátá)
Plynová trouba: stupeň 3 - 4 (předehřátá)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bábovka V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web