Tvarohová bábovka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Měkký tvaroh 2 ks
Zakysaná smetana 1 ks
Želatinový ztužovač 1 balíček
Dětské piškoty 1 balíček
Lesní ovoce  

Postup přípravy:

Nejprve si hezky utřem smetanu s tvarohem.

V jiné nádobě, si připravíme želatinový ztužovač tak, jak je popsáno v návodu na obale. Když je ztužovač hotový, smísíme ho se smetanou a tvarohem. Do této směsi pak nasypeme drobné ovoce, Láďa Hruška použil maliny a borůvky.

Těsto si postupně nalijeme do předem připravené formy a prokládáme piškoty, nebo je tam pak prostě vmícháme.

Tento výtvor pak dáme hezky odpočinout a pracovat do ledničky na cca 2 hod.
Po dvou hodinách je tato nepečená bábovka na světě, stačí ji jen jednoduše vyklepnout z formy. Je výýborná :)

Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecké sušenky Pusťte se do pečení! Klasické české cukroví Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bábovka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web