Tvarohová bábovka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Měkký tvaroh 2 ks
Zakysaná smetana 1 ks
Želatinový ztužovač 1 balíček
Dětské piškoty 1 balíček
Lesní ovoce  

Postup přípravy:

Nejprve si hezky utřem smetanu s tvarohem.

V jiné nádobě, si připravíme želatinový ztužovač tak, jak je popsáno v návodu na obale. Když je ztužovač hotový, smísíme ho se smetanou a tvarohem. Do této směsi pak nasypeme drobné ovoce, Láďa Hruška použil maliny a borůvky.

Těsto si postupně nalijeme do předem připravené formy a prokládáme piškoty, nebo je tam pak prostě vmícháme.

Tento výtvor pak dáme hezky odpočinout a pracovat do ledničky na cca 2 hod.
Po dvou hodinách je tato nepečená bábovka na světě, stačí ji jen jednoduše vyklepnout z formy. Je výýborná :)

Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová bábovka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web