Turecký bramborový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: psvecova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks brambory
    • 2
      hrnek voda
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 6
      ks olivy
    • 0,3
      lžička pepř mletý
    • 0,3
      lžička mletá paprika
    • 5
      ks jarní cibulka
    • máta svazek
    • bazalka 3 - 4 větvičky čerstvé
    • sůl 1 a 2/3 lžíce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařte brambory ve 2 hrnkách vody po dobu 20 - 25 minut, nebo dokud nezměknou. Oloupejte je a nakrájejte na 1 cm velké kostky. Přidejte nakrájené cibulky, čerstvou mátu, bazalku a lehce promíchejte. Dejte na servírovací mísu.
2
Ušlehejte olivový olej s citrónovou šťávou. Osolte a okořeňte. Přelejte marinádu přes brambory, ozdobte olivami, zchladíme a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.