Autor:

Tuniská plněná rajčata

Snadné
Ingredience
Rajčata 10 ks
Sardinky v oleji 2 plechovka
Cibule 1 ks
Petrželka
čerstvá nadrobno nakrájená
1 hrst

Postup přípravy:

Z olejovek slijeme olej a odstraníme páteř. V misce rozmačkáme vidličkou olejovky a promícháme s drobně nakrájenou cibulí a petrželkou. Rajčata vydlabeme a naplníme směsí. Dáme vychladit.

Tato rajčata jsme jedli letos na dovolené v Tunisu a moc nám chutnala. Proto jsem je vyzkoušela udělat i doma. Domácí se lišily jen druhem použitých rajčat, v Tunisu mají rajčata dužnatější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Tuniská plněná rajčata

Komentáře

  1. Jana   01.10.2006 | 14:00 | reagovat | závadný

    Bylo to dobré,máte pravdu.Jen to moře mi chybělo.

  2. Jaromíra   25.09.2006 | 6:26 | reagovat | závadný

    Určitě dalo, záleží na vás. Originál ale vypadal tak, jak jsem popsala a bylo to výborné. Vyzkoušejte!

  3. Jana   24.09.2006 | 13:48 | reagovat | závadný

    Nedalo by se tam ještě něco přidat,třeba našlehaný tvaroh nebo trochu tatarské omáčky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web