Tuniská plněná rajčata

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks rajčata
    • 2
      plechovka sardinky v oleji
    • 1
      ks cibule
    • 1
      hrst petrželka čerstvá nadrobno nakrájená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z olejovek slijeme olej a odstraníme páteř. V misce rozmačkáme vidličkou olejovky a promícháme s drobně nakrájenou cibulí a petrželkou. Rajčata vydlabeme a naplníme směsí. Dáme vychladit.
2
Tato rajčata jsme jedli letos na dovolené v Tunisu a moc nám chutnala. Proto jsem je vyzkoušela udělat i doma. Domácí se lišily jen druhem použitých rajčat, v Tunisu mají rajčata dužnatější.

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    1. 10. 2006 14:00

    Bylo to dobré,máte pravdu.Jen to moře mi chybělo.

  • Jaromíra
    Jaromíra |

    25. 9. 2006 06:26

    Určitě dalo, záleží na vás. Originál ale vypadal tak, jak jsem popsala a bylo to výborné. Vyzkoušejte!

  • Jana
    Jana |

    24. 9. 2006 13:48

    Nedalo by se tam ještě něco přidat,třeba našlehaný tvaroh nebo trochu tatarské omáčky?