Autor:

Tuniská plněná rajčata

Snadné
Ingredience
Rajčata 10 ks
Sardinky v oleji 2 plechovka
Cibule 1 ks
Petrželka
čerstvá nadrobno nakrájená
1 hrst

Postup přípravy:

Z olejovek slijeme olej a odstraníme páteř. V misce rozmačkáme vidličkou olejovky a promícháme s drobně nakrájenou cibulí a petrželkou. Rajčata vydlabeme a naplníme směsí. Dáme vychladit.

Tato rajčata jsme jedli letos na dovolené v Tunisu a moc nám chutnala. Proto jsem je vyzkoušela udělat i doma. Domácí se lišily jen druhem použitých rajčat, v Tunisu mají rajčata dužnatější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Tuniská plněná rajčata

Komentáře

  1. Jana   01.10.2006 | 14:00 | reagovat |

    Bylo to dobré,máte pravdu.Jen to moře mi chybělo.

  2. Jaromíra   25.09.2006 | 6:26 | reagovat |

    Určitě dalo, záleží na vás. Originál ale vypadal tak, jak jsem popsala a bylo to výborné. Vyzkoušejte!

  3. Jana   24.09.2006 | 13:48 | reagovat |

    Nedalo by se tam ještě něco přidat,třeba našlehaný tvaroh nebo trochu tatarské omáčky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web