Autor:

Tuňákové topinky

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 2 plechovka
Cibule 1 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Oregáno  
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji osmahneme na drobno nasekanou cibulku, necháme okapat tuňáka a smícháme ho s cibulí. Prohřejeme, přidáme kečup podle chuti a aby byl tuňák ředší. Nakonec okořeníme oreganem a provensálským kořením, tak získá příjemnou vůni.

Podáváme s topinkami, ještě teplé.

Je to výborná alternativa víkendové snídaně nebo večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové topinky

Komentáře

  1. Anonym   16.04.2007 | 19:46 | reagovat | závadný

    vynikající, jen jsme vyměnili cibuli za česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web