Autor:

Tuňákové topinky

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 2 plechovka
Cibule 1 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Oregáno  
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji osmahneme na drobno nasekanou cibulku, necháme okapat tuňáka a smícháme ho s cibulí. Prohřejeme, přidáme kečup podle chuti a aby byl tuňák ředší. Nakonec okořeníme oreganem a provensálským kořením, tak získá příjemnou vůni.

Podáváme s topinkami, ještě teplé.

Je to výborná alternativa víkendové snídaně nebo večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové topinky

Komentáře

  1. Anonym   16.04.2007 | 19:46 | reagovat |

    vynikající, jen jsme vyměnili cibuli za česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web