Tuňákové topinky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • kečup - jemný
    • oregáno
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme na drobno nasekanou cibulku, necháme okapat tuňáka a smícháme ho s cibulí. Prohřejeme, přidáme kečup podle chuti a aby byl tuňák ředší. Nakonec okořeníme oreganem a provensálským kořením, tak získá příjemnou vůni.
2
Podáváme s topinkami, ještě teplé.
3
Je to výborná alternativa víkendové snídaně nebo večeře.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    16. 4. 2007 19:46

    vynikající, jen jsme vyměnili cibuli za česnek.