Autor:

Tuňákové topinky

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 2 plechovka
Cibule 1 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Oregáno  
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji osmahneme na drobno nasekanou cibulku, necháme okapat tuňáka a smícháme ho s cibulí. Prohřejeme, přidáme kečup podle chuti a aby byl tuňák ředší. Nakonec okořeníme oreganem a provensálským kořením, tak získá příjemnou vůni.

Podáváme s topinkami, ještě teplé.

Je to výborná alternativa víkendové snídaně nebo večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové topinky

Komentáře

  1. Anonym   16.04.2007 | 19:46 | reagovat |

    vynikající, jen jsme vyměnili cibuli za česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web